Princess on Budget

Májusi Kedvenceim

2020. május 28. - Princess on Budget

Így, hogy vészesen közeleg a hónap vége, szeretném megosztani veletek a kedvenceimet. Nagy fordulópont sokunk életében a május, hiszen pár nap múlva hivatalosan is kezdődik a nyár, meg hát persze hosszú idő után végre kiléphetünk otthonunkból, indulhatunk erre-arra. Persze óvatosan, de oldódnak a korlátozások. Azért még bizonytalanok vagyunk. Én bizonytalan vagyok. Viszont ez a poszt pozitív, és most meg is mutatom, miket szerettem az elmúlt hetekben. Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere, aminél pedig tudom, meg is jelölöm, hogy hol kapható.

 

 

#1. Gyógytorna minden mennyiségben - mivel a január elején kialakult sérvem kezelését félbe kellett szakítani a vírus miatt, így végképp minden porcikámmal hálás vagyok azért, hogy így májusra sikerült találnom egy olyan gyógytornászt, aki elvállalt. Nagyon sokat segít, és fiúk-lányok: a gyógytorna nem gáz! Egy gyógytornász szakembernél jobban senki nem fogja tudni megmondani, hogy milyen regenerációra van szüksége a testednek.

állóképesség, áruk, beltéri

 

 

#2. Mosható maszkok - hiszen (sajnos) az én munkaköröm nem home-office kompatibilis, és nem szerettem volna napi egy maszkot elfogyasztani az irodában, így rendeltem ilyen kis helyes mosható maszkokat, amiket amúgy azóta is imádok, mert sokkal kényelmesebbek, mint az orvosi maszkok. Plusz pont nekik még az is, hogy nem kezdik ki az arcbőrömet úgy, mint a műszálas társaik. És természetesen hazai kisvállalkozókat tudunk támogatni ezekkel a rendelésekkel. ( az enyém innen van két színben - fekete és rose gold: https://sophiebychance.com/)

 

 

#3. Végre lett egy normális kötényem - Natural Home Shoppos kis csoda, már évek óta vágytam egyre, de valahogy mindig kimaradt a dolog. Most viszont, hogy van... imádom! Ráadásul sima egyszerű kis vászon kötényke, aminek a felső részét szeretném majd kihímezni, szóval egy ilyen kis kreatív bejegyzésre is számíthattok majd tőlem a közeljövőben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Amúgy milyen jó kis kötényem lett már nem? ��✨ #kötényke

Lujza (@hellolujza) által megosztott bejegyzés,

 

Beszerezhető innen: https://naturalhomeshop.hu/Vaszon-koteny-zsebbel

 

 

#4. Piros Pesto. Minden mennyiségben. Főleg az aldis. Tésztára, tofura, akármire. Mindenre. Függök...

 GUT BIO Bio Pesto von Aldi Nord ansehen!

 

 

#5. Újra nyitott a kedvenc kávézóm, a Jedermann. Nagyon-nagyon szurkoltam nekik, hogy éljék túl a vírust/válságot, és sikerült is nekik, szóval abszolút megérdemlik a helyet a toplistámon. Ui.: legjobb bundás kenyér a világon.

 

 

 

#6. Tea minden mennyiségben. Kommentár nélkül, hiszen valahogy túl hideg van nekem még itt a nyárhoz. Zöldtea munkában, borsmenta otthon. Kamilla ha extra nyugalomra vágyom. Egyelőre a filteres tartalékaimat élem fel, de nagyon-nagyon várom, hogy végre szálas teát vehessek. (Pazarolni meg persze nem szeretnék, így amíg van, addig marad ez a megoldás. Ilyen ez nálunk, a párom anyukája is hozott vagy két doboz instant kávét, így amióta elfogyott a rendes őrölt kávénk, az instant verziót fogyasztjuk. Pedig amúgy nincs is jobb, mint amikor a frissen főzött kávé illata belengi a konyhát - de hát erre még várnunk kell egy kicsit.)

 

 

 

 

#7. Ez a narancsos illóolaj. Egyszerűen fantasztikus az illata, extra szupi finom. Úgyis igyekszem most a vegyszermentes takarítás felé orientálódni, így pont jókor toppant be az életembe. Belerakom mindenbe is. Ebben a videóban meg tudjátok lesni pár egyéb menőséggel együtt:

 

Beszerezhető innen: https://naturalhomeshop.hu/Serafim-illoolaj-edesnarancs 

 

 

#8. Sorozat: Sweet Magnolias. Magába szippantott a kertvárosi világ, hiszen annyira az otthonomnak érzem ezeket a helyeket. Tényleg, iszonyatosan magával ragad minden ilyen helyszínen játszódó film/sorozat világa. Valahogy a gyermekkoromat idézi, amikor még én is ilyen környéken laktam. A szereplők irtó édesek, az egész annyira kedvelhető, teljesen Gilmore Girls hangulatom lett tőle.

Sweet Magnolias (TV Series 2020– ) - IMDb

 

 Remélem mindenkinek a lehetőségekhez mérten jól telt a május ♥

Nektek mi volt a kedvenc holmitok ebben a hónapban? Írjátok meg kommentben! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://princessonbudget.blog.hu/api/trackback/id/tr9515722388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása